Compania FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG este specializata in producerea si dezvoltarea ciocanelor rotopercutoare, combipercutoarelor, demolatoarelor si sistemelor de gaurit cu coroane diamantate exclusiv pentru uz profesional industrial. Marca DUSS este sinonima cu produse si servicii la cel mai inalt standard calitativ.

Fiind o companie de dimensiune medie, cu o activitate de desfacere la nivel international, oferim de mai bine de 90 de ani clientilor nostri intregul nostru suport, in mod special atunci cand experienta si ideile noastre inovatoare sunt solicitate pentru realizarea unor lucrari de gaurire si daltuire. Succesul nostru este bazat pe succesul clientilor nostri si pe o echipa cu inalta calificare, aflata intr-o continua cercetare animata de dorinta de perfectiune.

DUSS este o companie 100% independenta si independenta financiar.

In Romania, compania FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG este reprezentata exclusiv de compania S.M. MICRA Trading srl incepand din anul 2003.

Calitatea

Inceputul fiecarei masini DUSS se afla in sud-vestul Germaniei, in inima Baden-Württemberg, in Schwarzwald. Aici fiecare DUSS este conceput, proiectat si produs.Specialistii nostri cu inalta calificare si experienta lucreaza intens la noi produse, inovatii si permanente imbunatatiri ale produselor. Un sistem eficient de management al calitatii sprijina optimizarea continua a calitatii produselor noastre. Teste de anduranta in conditii reale de utilizare asigura produse de serie mature, fabricate sa dureze.