Attention: open in a new window. PDFPrintE-mail

Termeni legali

 

 

Informatiile, imaginile prezentate in acest site si structura acestui site sunt proprietatea FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura website-ului oricand, fara nici o informare prealabila, fiind totodata protejate de legea copyright-ului si a drepturilor de autor.

Toate informatiile prezentate pe acest website au caracter pur informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta sau o oferta ferma de vanzare-cumparare. FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG nu este raspunzatoare de daunele sau neplacerile produse prin utilizarea datelor continute in site.
Informatiile pot contine erori datorate procesului de tehnoredactare sau modificarilor ulterioare ale producatorilor drept pentru care FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG nu poate fi legal responsabil in niciun caz de orice eroare ori inadvertenta in descrierea informatiilor cuprinse in acest site si nici in cazul informatiilor cuprinse pe site-urile unor terti la care se face trimitere pe acest site.

0rice incercare de modificare a informatiilor din acest site fara acordul in scris al FRIEDRICH DUSS Maschinenfabrik GmbH & Co. KG se pedepseste conform legilor in vigoare.

FRIEDRICH DUSS GmbH & Co. KG va multumeste pentru vizita Dumneavoastra pe acest site si pentru interesul Dumneavoastra pentru produsele noastre.

Dorim sa va aducem la cunostinta faptul ca datele Dumneavoastra personale colectate prin intermediul formularelor de contact continute in website vor fi utilizate exclusiv pentru prelucrarea comenzilor sau a solicitatrilor Dumneavoastra si vor fi tratate cu confidentialitate in concordanta cu normele internationale de protectie a datelor cu caracter personal si nu vor fi vandute sau puse la dispozitia unei terte pesoane sau companii decat daca acest lucru este necesar pentru prelucrarea comenzii sau solicitarii Dumneavoastra.

Pentru informatii mai detaliate sau achizitionarea produselor va rugam sa contactati reteaua de distributie.

Pentru orice sugestii, reclamatii sau informatii suplimentare referitoare la continutul website-ului va stam cu placere la dispozitie la adresele de mai jos:

 

 

FRIEDRICH DUSS                                                       S.M. MICRA Trading srl
Maschinenfabrik GmbH & Co. KG                                   Calea Lugojului 140/5
Calwer Str. 17 307200                                                    Com.Ghiroda
75387 Neubulach                                                           Jud.Timis
Germany                                                                       Romania
Telefon: +49 7053 9692-0                                               Telefon: +40 256 220894
Fax: +49 7053 9692-11                                                  Fax: +40 256 227951

e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it                                                      e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it